ODENSE Logo professionel

Gammeldags fastelavnsbolle med hindbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 70 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 70 stk.:

Sådan gør du

Bløddej tages ud fra køl og rulles ned på 3 mm, og hviler på bordet i 10 min. inden udskæring. Deles med sporejern i 11 x 11 cm.

10 g borgmestermasse og 20 g hindbærfyldning sprøjtes på hver og de lukkes som cremeboller. Stryges, raskes og bages ved 190°C 10-12 min.

Pynt evt. med rød glasur, ODENSE Frysetørret hindbær, chokoladeoblater eller marengskys.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.