ODENSE Logo professionel

Fætterlavnsboller

Den populære Fætterlavnsbolle blev lanceret i 1990'erne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Bløddej
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 min. Husk dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.

Fremgangsmåde
Bløddejen udrulles straks på rullebord, 3 mm. Udskæres i 10 x 10 cm med sporejern.
10 g borgmestermasse og 20 g creme med kagedrys (1 kg creme blandes med 200 g ODENSE Kagedrys) sprøjtes på hver, og de lukkes som cremeboller.

Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 min.

Afpyntes med glasur.

Tip

Velegnet til at fryse i rå dej.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.