ODENSE Logo professionel

Creme croissant med blåbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Croissantdejen rulles ned på 3 mm og skæres ud i rektangel 5 x 9 cm og raskes.

Inden afbagning stryges med æggestrygelse og der laves en fordybning i midten med fingrene, hvori der fyldes 10 g borgmestermasse.

Bages ved 210°C i 10-12 min.

Fyld croissanterne med blåbærfyldning og pynt med flødeskum.

Tip

IGOS Frugtfyldning Æble, Hindbær og Rabarber kan også bruges.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.