ODENSE Logo professionel

Klovnekager

Sjove klovnekager kan sælges til fx fastelavn, fødselsdage eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Nougatcreme
Fløden piskes let op og smeltet nougat vendes i.

Chokoladebunde
2 bunde pr. kage stikkes ud med rund ring nr. 7 på Ø 5,2 cm. Halvdelen af bundene sprøjtes kanten rundt med nougatcreme og frugtfyldning sprøjtes midt i cremen. Den anden bund lægges på cremen.

Ekstra hvid overtræksmarcipan rulles ned på 6 mm. Af de øvrige farver rulles en pølse på ca. 1 cm tykkelse og pølserne skæres i små stykker af 1 cm. Alle de farvede stykker fordeles på den hvide overtræksmarcipan og det hele rulles ned på 2,5 mm tykkelse. Strimler, som passer til kanten, skæres ud og vikles om kagerne.

Nougattrøffel lunes og sprøjtes på toppen af hver kage.

Med mørk chokolade laves klovne øjne og mund (se foto).

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.