ODENSE Logo professionel

Fastelavnsbolle Rødhætte

"Rødhætte" har vi kaldt denne lærke og farverige fastelavnsbolle. En sprød Croissantdej, borgmestermasse, flødecreme vendt med IGOS Fruit Filling eller anden marmelade, fint pyntet med en rød chokoladetop.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Croissantdej rulles ned til 3 mm, borgmestermasse fordeles ovenpå og rulles sammen. Skær snegle på ca. 60 g, læg på plader og lad dem raske.
Bages ca. 16 min. ved 200°C grader.

Flæk sneglene, når de er afkølet.

Creme
Vend flødecremen med frugtfyldningen. Sprøjt cremen på croissantbundene og læg toppen på.

Chokoladeoblat
Hvid chokolade farves med rød farve (Power Flower eller anden farve til chokolade) og tempereres. Chokoladen smøres ud på plastik og inden det har sat sig helt, udstikkes oblater ca. Ø5 cm.

Chokoladen afkøles gerne i pres, så den holder sig lige.

Pynt med en rød chokoladeoblat og frysetørret hindbær/hindbærstøv.

Tip

Tilfør cremen anden smag, brug fx anden marmelade eller IGOS Fruit Filling Rabarber, Blåbær eller Æble, og farv chokoladeoblaten i ønsket farve.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.