Samlet tørkager
Tørkager

Klassiske og nye tørkager

Tørkager er en elsket del af det danske konditorfag og en uundgåelig del af enhver kaffepause. Disse små, sprøde og ofte smørbagte kager spænder fra klassiske Napoleonshatte og Sarah Bernhardt til smagfulde mazariner, romkugler og træstammer.

 Med en lang holdbarhed og en skøn balance mellem sødme og sprødhed er tørkager perfekte til både hverdag og festlige anledninger. De kan laves i store portioner, pyntes efter sæsonen, og serveres som en nem og lækker snack eller dessert – og de imponerer både i salgsmontren, på kagebordet og i cafédisken.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.