ODENSE Logo professionel

Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

  1. Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig og sæt til hævning i 30 minutter.
  2. Bollerne formes og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve i yderligere 30 minutter.
  3. Tryk en fordybning i midten af hver bolle, når bollerne er færdige med at hæve, og sprøjt kransekagemasse i hvert hul.
  4. Lad bollerne hæve igen i 30 min.
  5. Pensl med æg og drys med mandelflager, inden de bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til de er gyldenbrune.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.