Fastelavnsboller med marcipan og mandelflager
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
- 300 g Hvedemel
- 75 g Margarine
- 150 g Mælk
- 50 g Æg
- 30 g Gær
- 50 g Sukker
Fyld
- 200 g ODENSE Færdig kransekagemasse - 1 kg
- 100 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
- Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er smidig og sæt til hævning i 30 minutter.
- Bollerne formes og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve i yderligere 30 minutter.
- Tryk en fordybning i midten af hver bolle, når bollerne er færdige med at hæve, og sprøjt kransekagemasse i hvert hul.
- Lad bollerne hæve igen i 30 min.
- Pensl med æg og drys med mandelflager, inden de bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til de er gyldenbrune.