Croissant Fastelavnsbolle med creme
Ingredienser
- 4000 g Croissantdej (færdigrullet)
- 1000 g Borgmestermasse
- 2500 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg eller
- 2500 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg eller
- 2500 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg eller
- 2500 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
- 3000 g Piskefløde
Sådan gør du
Croissantdejen rulles ned til 3 mm og skæres i 10x10 cm. Hjørner foldes næsten ind til midten og trykkes godt ned. Dejstykkerne lægges i en dyb rund silikoneform Ø7 cm og trykkes let ud til siderne.
Dejen raskes og midten trykkes igen ned.
10 g remonce sprøjtes på midten og de bages ved 220°C grader i ca. 16 min.
Croissantbollen fyldes op med 25 g IGOS Fruit Filling Rabarber (eller andre smage) og pyntes med flødeskum.