Sarah Bernhardt spøgelseskager
En lille nem, lækker og kreativ Halloween-variant af den klassiske Sarah Bernhardt-kage. Her får du en lækker kransekagebund med smag af appelsin, toppet med en cremet blodappelsincreme og overtrukket med hvid overtræk. Kagerne pyntes som små ”spøgelser”. Brug også ODENSE Overtræksmarcipan Orange for et farverigt udtryk – perfekte til både børnefest og voksenhygge i den (u)hyggelige sæson! 🎃
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 300 g Sukker
- 30 g Orange Pasta 1 kg
- 180 g Past. æggehvider
Blodappelsincreme
- 500 g Piskefløde
- 100 g Blodappelsin puré
- 10 g Revet appelsinskal, frossen
- 250 g Orange overtræk 2,5 kg
Pynt
- 600 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Kranse XX og sukker køres sammen. Appelsinpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
Kransekagemassen sprøjtes, som en rund bund, på let fedtede ODENSE Miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.
Kog fløde, blodappelsin puré og appelsinskal op og hæld over orange overtræk, og rør til al overtræk er smeltet. Sæt cremen i køleskabet min. 4 timer, men gerne natten over.
Pisk cremen op, til den er tyk og cremet. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.
Smelt hvid overtræk og dyp hele pladen, med kagerne, ned til kanten af kransekagebunden. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.
Pynt med små øjne, så de ligner et "spøgelse".
Tip
Kan også pyntes med ODENSE Overtræksmarcipan Orange, rullet ned på 2 mm, udstukket med rund udstikker Ø 8 cm. Læg over Sarah Bernhardt kagen, form som "spøgelse" og pynt med øjne.