ODENSE Logo professionel

Sarah Bernhardt spøgelseskager

En lille nem, lækker og kreativ Halloween-variant af den klassiske Sarah Bernhardt-kage. Her får du en lækker kransekagebund med smag af appelsin, toppet med en cremet blodappelsincreme og overtrukket med hvid overtræk. Kagerne pyntes som små ”spøgelser”. Brug også ODENSE Overtræksmarcipan Orange for et farverigt udtryk – perfekte til både børnefest og voksenhygge i den (u)hyggelige sæson! 🎃

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 96 stk.:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker køres sammen.  Appelsinpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
Kransekagemassen sprøjtes, som en rund bund, på let fedtede ODENSE Miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.

Kog fløde, blodappelsin puré og appelsinskal op og hæld over orange overtræk, og rør til al overtræk er smeltet. Sæt cremen i køleskabet min. 4 timer, men gerne natten over.

Pisk cremen op, til den er tyk og cremet. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.

Smelt hvid overtræk og dyp hele pladen, med kagerne, ned til kanten af kransekagebunden. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.

Pynt med små øjne, så de ligner et "spøgelse". 

 

Tip

Kan også pyntes med ODENSE Overtræksmarcipan Orange, rullet ned på 2 mm, udstukket med rund udstikker Ø 8 cm. Læg over Sarah Bernhardt kagen, form som "spøgelse" og pynt med øjne.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.