ODENSE Logo professionel

Sarah Bernhardt med appelsin

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 72 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 72 stk.:

Sådan gør du

Blød kransekagemasse blandes med appelsinkompot. Appelsinmassen sprøjtes med rund, glat tyl Ø 12 mm i bunde á 11-12 g på en ODENSE Miniplade. Beregn 12 bunde per plade. Bages ved 210°C i 9-10 min., evt. med underplade.

Chokolade ganache sprøjtes med samme tyl på bundene, beregn 13-15 g creme pr. stk.

Bundene kan opbevares på frost til de skal dyppes i mørk chokolade. Det er nemmest at dyppe kagerne, når de er frosne.

Tip

Kagerne kan dekoreres med ristet appelsin skal.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.