ODENSE Logo professionel

Fastelavnsboller med nougat

Fristende fastelavnsboller med nougat.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Bløddej
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 minutter.

OBS: Dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.

Fremgangsmåde
Bløddejen udrulles straks på rullebord, 3 mm. Udskæres i 10,5 x 10,5 cm sporejern. 15 g borgmestermasse sprøjtes på hver, og de lukkes som cremeboller. Stryges, raskes og bages ved 230-240°C grader i 8-9 minutter. 

Nougatcreme
Smelt nougat. Pisk fløden til let skum. Pisk hurtigt 1/3 af flødeskummet med den smeltede nougat. Vend forsigtigt det sidste flødeskum i.

Pynt
Toppen af bollerne dyppes i smeltet nougat, evt. tilsat lidt fedtstof og drysses med chokoladespåner. Bollerne flækkes, en ring af flødeskum sprøjtes på kanten og ca. 20 g nougatcreme sprøjtes i midten.

Tip

Meget velegnet til at fryse i rå dej.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.