Kransekagefestival solbær
Ingredienser
- 2240 g Kransekagemasse med solbær
- 1120 g Cremeux solbær
Solbær frugtfyldning
- 5 bl. Husblas
- 1000 g Solbærmarmelade
Sådan gør du
Solbær frugtfyldning
Smelt udblødt husblas og bland sammen med solbærmarmelade. Til kransekagestængerne skal du bruge 300 g af den færdige frugtfyldning.
Kransekagestængerne tages ud fra køl og solbærfyldningen fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen. Sættes på frost indtil det har sat sig helt.
OBS! Solbær cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt. Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.
Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.