ODENSE Logo professionel

Kransekagefestival solbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 56 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 56 stk.:

Sådan gør du

Solbær frugtfyldning
Smelt udblødt husblas og bland sammen med solbærmarmelade. Til kransekagestængerne skal du bruge 300 g af den færdige frugtfyldning.

Kransekagestængerne tages ud fra køl og solbærfyldningen fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen. Sættes på frost indtil det har sat sig helt.

OBS! Solbær cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt. Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.

Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.