ODENSE Logo professionel

Kransekagefestival mørk chokolade

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 56 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 56 stk.:

Sådan gør du

De færdigbagte kransekagestænger sprøjtes med cremeux "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.

OBS! Mørk chokolade cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt.

Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.

Pyntes med kakaopulver og guldstøv, der er blandet sammen. Drysses på siden af kransekagestykket med en lille sigte.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.