Kransekagefestival appelsin og abrikos
Ingredienser
- 2240 g Kransekagemasse med appelsin
- 1120 g Cremeux appelsin
Abrikos og appelsinfrugtfyldning
- 1000 g Appelsinmarmelade eller
- 1000 g Abrikosmarmelade
- 5 bl. Husblas
Sådan gør du
Abrikos og appelsinfrugtfyldning
Smelt den udblødte husblas og bland det sammen med marmeladen. Brug 300 g af frugtfyldningen til stængerne.
Kransekagestængerne tages ud fra køl og frugtfyldningen (abrikos/appelsin) fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen. Sættes på frost indtil det har sat sig helt.
OBS! Appelsin cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt. Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.
Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.