Kransekagefestival hindbær
Ingredienser
- 2240 g Kransekagemasse med hindbær
- 1120 g Cremeux hindbær
- 300 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg
Sådan gør du
Hindbær frugtfyldning
IGOS Fruit fillings hindbær, klar til brug kan anvendes her.
Eller lav selv af 1000 g hindbærmarmelade og 5 bl. husblas. Smelt den udblødte husblas og bland det sammen med hindbærmarmeladen.
Kransekagestængerne tages ud fra køl og hindbærfyldningen fordeles i midten af kransekagestangen og glattes ud med en paletkniv, så den er helt plan med toppen af kransekagen. Sættes på frost indtil det har sat sig helt.
OBS! Hindbær cremeux må IKKE omrøres før brug, skal være så kold som muligt. Cremeux sprøjtes "i bølger" på toppen af kransekagestængerne med bladtyl og fryses.
Skæres let frossen i 7-8 cm stykker.