Mazarin med grøn æble
Ingredienser
- 540 g Linsedej
- 510 g Mazarinmasse 1
Grøn æble mazarinmasse
- 175 g Mazarinmasse 1
- 260 g Grøn æble puré
- 45 g Cremepulver
Topping
- 200 g Glasur (rørt op med æble puré)
- 30 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Linsedej rullet ned på 2,5 mm udstikkes med rund, glat udstikker Ø 8 cm og mazarinformene fores med dejen.
Grøn æble mazarinmasse fordeles på linsebunden i formene og mazarinmasse sprøjtes ovenpå. Bages ved 180°C i 18-20 min.
Straks efter afbagning, strøs sukker over kagerne og de vendes med bunden op på bagepladen, til de er afkølet.
Pynt med glasur rørt op med grøn æble puré og dekorer med mørk overtræk som foto.
Tip
Mazarinen kan også bages med smør-linsedej og smør-mazarin.