Mazarin med eksotisk frugt
Ingredienser
- 540 g Linsedej
- 480 g Mazarinmasse 1
Eksotisk mazarinmasse
- 175 g Mazarinmasse 1
- 260 g Eksotisk puré
- 45 g Cremepulver
Topping
- 200 g Glasur (rørt op med eksotisk puré)
- 30 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Linsedej rullet ned på 2,5 mm udstikkes med rund, glat udstikker Ø 8 cm og mazarinformene fores med dejen.
Eksotisk mazarinmasse fordeles på linsebunden i formene og mazarinmasse sprøjtes ovenpå. Bages ved 180°C i 18-20 min.
Straks efter afbagning, strøs sukker over kagerne og de vendes med bunden op på bagepladen, til de er afkølet.
Pynt med glasur rørt op med eksotisk frugtpuré og dekorer med mørk overtræk som foto.
Tip
Mazarinen kan også bages med smør-linsedej og smør-mazarin.