ODENSE Logo professionel

Mazarin med chokolade

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

Chokoladepastiller smeltes og blandes i mazarinmassen lige inden afbagning.

Linsedej rullet ned på 2,5 mm udstikkes med rund, glat udstikker Ø 8 cm og mazarinformene fores med dejen.

Chokolade chunks fordeles på linsebunden i hver form og chokolade mazarinmasse sprøjtes ovenpå. Bages ved 180°C i 18-20 min.

Straks efter afbagning, strøs sukker over kagerne og de vendes med bunden op på bagepladen, til de er afkølet.

Pynt med kakaoglasur eller evt. mørk chokolade og dekorer med mørk overtræk som foto.

Tip

Mazarinen kan også bages med smør-linsedej og smør-mazarin.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.