Orangesnitte
Ingredienser
- 750 g Mørdej med vanilje
- 750 g Appelsinkompot eller marmelade
- 2500 g Mazarinmasse 1:1 uden mel
- 500 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- 1200 g ODENSE Overtræksmarcipan - Orange 2,5 kg
Sådan gør du
Mørdej rulles ned til 3 mm og lægges i kantplade med bagpapir. Appelsin kompot eller marmelade fordeles på mørdejen og mazarinmassen kommes ovenpå.
Bages ved 180°C i ca. 30 min.
Når kagen er afkølet, vendes den ud og den mørke chokoladetrøffel fordeles ovenpå.
Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og lægges over.
Skæres i snitter på 7x4 cm, eller ønsket størrelse/form, og pyntes med en roset af ODENSE Chokoladetrøffel Mørk, ca. 4 g.