ODENSE Logo professionel

Orangesnitte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 84 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 84 stk.:

Sådan gør du

Mørdej rulles ned til 3 mm og lægges i kantplade med bagpapir. Appelsin kompot eller marmelade fordeles på mørdejen og mazarinmassen kommes ovenpå.

Bages ved 180°C i ca. 30 min.

Når kagen er afkølet, vendes den ud og den mørke chokoladetrøffel fordeles ovenpå.

Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og lægges over.

Skæres i snitter på 7x4 cm, eller ønsket størrelse/form, og pyntes med en roset af ODENSE Chokoladetrøffel Mørk, ca. 4 g.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.