Lys konfekt
Bring konfekten helt frem på disken eller i montren i hele julemåneden. Frist med smagsprøver og sælg den hjemmelavede julekonfekt i ODENSE Tinæske.
God service for dine kunder/gæster og mersalg for dig.
Ingredienser
- 1900 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 1900 g ODENSE Økologisk Mandelråmasse 55% - 5 kg
- 600 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 1000 g Lys chokolade
- 825 g ODENSE Mandelsplitter - 1 kg ristede
- 165 g Kaffe Latte Macchiato Pasta eller frysetørret kaffe*
- *Frysetørret kaffe kan anvendes i stedet for Kaffe Latte Pasta; Blend frysetørret kaffe og smag chokoladeblandingen til med pulveret
- 425 g Lys chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
- Smelt nougaten ganske let og temperer de 1.000 g lys chokolade. Bland det sammen.
- Bland mandelsplitter og kaffe latte-pasta i. Det sætter sig hurtigt grundet vandindholdet i pastaen.
- Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
- Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
- Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
- Temperer lys chokolade og smør over marcipanbunden.
- Skær ud i ønsket konfektstørrelse, fx 3 x 3 cm.
Tip
Tilbyd fx bestilling af konfekt, til de mange, der har svært ved at nå det selv.
Tilbyd æsker med 24 stk. til kalenderpakker eller en mindre portion. Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade.
Sælg som sampak i ODENSE Tinæske med æskeindlæg til i alt 18 stk. (2x9 stk.).