Påskedessert - rammekage
Lækker påskedessert med en saftig marcipanbund og smage af citron, rabarber og hvid chokolade. Desserten kan også laves som en dessertkage i kageform Ø18 cm.
Ingredienser
- 1800 g Marcipanbund med smør
- 1500 g Fromage med smag af citron
- 700 g Chokoladeknas hvid
- 2000 g Rabarberkompot med husblas
- 800 g Glaze, simpel
Sådan gør du
Samling af rammekagen
Fordel 700 g chokoladeknas på den afkølede marcipanbund og derpå 2000 g rabarberkompot (IGOS Fruit Filling kan ikke benyttes til rammekagen, da den vil flyde ud).
Sæt rammekagen på køl eller frost til den har sat sig.
Tilbered moussen og smør 1500 g ud i rammen ovenpå rabarberkompotten. Glat toppen pænt af og sæt på frost.
Smør 800 g glaze på toppen af den frosne mousse og skær kagen i ønsket størrelse, fx 5 x 5 cm.
Pynt fx med marcipan blomster og gule blade, efter fri fantasi eller til anledningen.
Tip
Opskriften laver 2 rammer som kan skæres i stykker af ønsket størrelse.