ODENSE Logo professionel

Påskedessert - rammekage

Lækker påskedessert med en saftig marcipanbund og smage af citron, rabarber og hvid chokolade. Desserten kan også laves som en dessertkage i kageform Ø18 cm. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 96 stk.:

Sådan gør du

Samling af rammekagen

Fordel 700 g chokoladeknas på den afkølede marcipanbund og derpå 2000 g rabarberkompot (IGOS Fruit Filling kan ikke benyttes til rammekagen, da den vil flyde ud).

Sæt rammekagen på køl eller frost til den har sat sig.

Tilbered moussen og smør 1500 g ud i rammen ovenpå rabarberkompotten. Glat toppen pænt af og sæt på frost.

Smør 800 g glaze på toppen af den frosne mousse og skær kagen i ønsket størrelse, fx 5 x 5 cm.

Pynt fx med marcipan blomster og gule blade, efter fri fantasi eller til anledningen.

Tip

Opskriften laver 2 rammer som kan skæres i stykker af ønsket størrelse. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.