Kunderne smager med øjnene

Man kan næsten ikke pynte sine croissanter for meget. Frisk frugt, tørret frugt, marcipanblomster, kagedrys, chokoladeglasur- og stykker, hakkede nødder og mandler, kakao og flormelis, og guldstøv - vi kunne blive ved. Det er vildt hvilken forskel det gør, når man tør pynte løs. Kunderne elsker det og kagemontren vil stråle.

28 lag dej i en croissant.
Det er alligevel noget.

En god croissantdej tager tid, kræver håndelag og faglighed. men til gengæld smager den fantastisk. Bag den selv fra bunden eller køb bake off klar til bagning.

Foto:
Fyld og pynt - makronmasse med mandelflager.
Hasselnøddeflager kan også bruges.

Twice Baked Mandelflager Croissant
Twice Baked Æblemakron Croissant

Twice baked æblecroissant

Flæk en daggammel croissant. Pensl indvendigt og udvendigt med opblandet CREDI SHINE Base. 

Fyld med makronmasse og Fruit Filling Æble og sprøjt makronmasse på toppen. Pynt med nødder eller mandler. Bag ved 220 grader i 8-10 min. og drys med fx flormelis.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.