Guides til råvarer, bagning samt tips og tricks fra konditoren...
ODENSE Kranse XX - vi guider dig her
Kransekager i tal og bogstaver, fint pyntet til anledningen
Kransekagehjerter, pynt til alle anledninger
Kransekage med bronze sukkerstøv
Kransekage med kakao og orangesmag
Petit Fours - Valentinshjerter
Kransekagetop
Kransekagehjerter, tal eller bogstaver
Kransekage i forskellige former er festlig og kan sælges/serveres til mange anledninger. Lav kransekager som fx tal, bogstaver og hjerter i alle størrelser og til de mange festlige begivenheder der er i løbet af året, fx fødselsdag, jubilæum, sølv-/guldbryllup, barnedåb, til værtindegave, til Mors dag, forlovelse eller bare som en "jeg elsker dig - kage".
Herunder finder du opskriften på de flotte kransekagehjerter eller lav sjove tal- og bogstav kransekager.
Smagen af kransekage i Danmark
For os er råvaren en passion. Det kan du både mærke og smage, når du arbejder med ODENSE Kranse XX. Sammensætningen af søde, californiske mandler og abrikoskerner er helt unik. Udover at vi udvælger de allerbedste råvarer, så foregår valsningen af masserne på de originale granitvalser. Den for smagen afgørende og vigtige afbitring af abrikoskernerne foregår den dag i dag efter vores helt egen metode.
ODENSE Kranse XX er meget nem at arbejde med. Du får altid et flot resultat med den helt originale kransekagesmag og en lækker konsistens. Vælg trygt ODENSE Kranse XX, hvad enten du skal samle en kransekagetop, lave et overflødighedshorn eller bare skal lave et unikt velsmagende stykke kransekage.
Fordele:
- Tåler at komme ind og ud af frost
- En stabil masse, skabt til at bygge med
- Trygt og sikkert
Brug fx ODENSE Kranse XX til:
- Kransekagestænger
- Petit Fours
- Kransekagetoppe
- Overflødighedshorn
- Nytårsure
ODENSE Kranse XX findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning.
Fyrtårnet indenfor bittermasser
ODENSE Bitter 00 er fyrtårnet indenfor bittermasser, med en unik sammensætning af abrikoskerner, sukker og æggehvide. Bittermassen har en ensartet bittersmag, der stammer fra de bitre abrikoskerner. Der anvendes aldrig aroma eller essens. Når massen valses, opnås en konsistens og et produkt, som er både smidigt og let at røre op. Massen er bagestabil og har en perfekt opbagningsevne, som sikrer et lækkert resultat.
Fordele:
- Bagestabil
- Perfekt opbagningsevne
- Ensartet bitterhed
Brug fx Bitter 00 til:
- Remonce, borgmestermasse, makronmasse
- Omslagsmarcipan til Gåsebryst og Othellokager
- Mazarinmasse
- Kan blandes med ODENSE Kranse XX for en mere bitter smag i et stykke kransekage
ODENSE Bitter 00 findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning.