Guides til råvarer, bagning samt tips og tricks fra konditoren...

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

ODENSE Kranse XX - vi guider dig her

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Kransekager i tal og bogstaver, fint pyntet til anledningen

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Kransekagehjerter, pynt til alle anledninger

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Kransekage med bronze sukkerstøv

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Kransekage med kakao og orangesmag

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Petit Fours - Valentinshjerter

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Kransekagetop

Kransekagehjerter

Kransekagehjerter, tal eller bogstaver

Kransekage i forskellige former er festlig og kan sælges/serveres til mange anledninger. Lav kransekager som fx tal, bogstaver og hjerter i alle størrelser og til de mange festlige begivenheder der er i løbet af året, fx fødselsdag, jubilæum, sølv-/guldbryllup, barnedåb, til værtindegave, til Mors dag, forlovelse eller bare som en "jeg elsker dig - kage".

Herunder finder du opskriften på de flotte kransekagehjerter eller lav sjove tal- og bogstav kransekager.

 

Smagen af kransekage i Danmark

For os er råvaren en passion. Det kan du både mærke og smage, når du arbejder med ODENSE Kranse XX. Sammensætningen af søde, californiske mandler og abrikoskerner er helt unik. Udover at vi udvælger de allerbedste råvarer, så foregår valsningen af masserne på de originale granitvalser. Den for smagen afgørende og vigtige afbitring af abrikoskernerne foregår den dag i dag efter vores helt egen metode.

ODENSE Kranse XX er meget nem at arbejde med. Du får altid et flot resultat med den helt originale kransekagesmag og en lækker konsistens. Vælg trygt ODENSE Kranse XX, hvad enten du skal samle en kransekagetop, lave et overflødighedshorn eller bare skal lave et unikt velsmagende stykke kransekage. 

Fordele:

  • Tåler at komme ind og ud af frost
  • En stabil masse, skabt til at bygge med
  • Trygt og sikkert

Brug fx ODENSE Kranse XX til:

  • Kransekagestænger
  • Petit Fours
  • Kransekagetoppe
  • Overflødighedshorn
  • Nytårsure

ODENSE Kranse XX findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning.

Kransekagestænger Med Kranse Xx
101975 ODENSE Bitter 00 - 1 kg

Fyrtårnet indenfor bittermasser

ODENSE Bitter 00 er fyrtårnet indenfor bittermasser, med en unik sammensætning af abrikoskerner, sukker og æggehvide. Bittermassen har en ensartet bittersmag, der stammer fra de bitre abrikoskerner. Der anvendes aldrig aroma eller essens. Når massen valses, opnås en konsistens og et produkt, som er både smidigt og let at røre op. Massen er bagestabil og har en perfekt opbagningsevne, som sikrer et lækkert resultat.

Fordele:

  • Bagestabil
  • Perfekt opbagningsevne
  • Ensartet bitterhed

Brug fx Bitter 00 til:

  • Remonce, borgmestermasse, makronmasse
  • Omslagsmarcipan til Gåsebryst og Othellokager
  • Mazarinmasse
  • Kan blandes med ODENSE Kranse XX for en mere bitter smag i et stykke kransekage

ODENSE Bitter 00 findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.