ODENSE Logo professionel

Kransekagehjerter

Kransekagehjerter flot pyntet til alle anledninger, fx til Valentinsdag, til værtindegave, til fødselsdag eller til Mors dag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 14 stk.:

Sådan gør du

Chokoladecreme
Kog fløde op og hæld over chokoladen. Rør til chokoladen er helt smeltet, og sæt på køl natten over.

Kransekagemasse (1 plade)
Bland ingredienser til en fast kransekagemasse. Rul massen ned til 10 mm mellem 2 stykker bagepapir. Læg på bageplade og sæt på frost, gerne natten over.

Brug en hjerteformet udstikker og stik små eller store hjerter ud på den frosne kransekage. Bag ved 200°C grader i ca. 10-12 min.

Chokoladecremen piskes op til en fast creme inden brug.

Pynt med dutter af chokoladecreme, marengs, friske bær, spiselige blomster, sukkerperler, ODENSE Guld- eller Rosa Støv - slip fantasien løs og lave flotte hjertekager til butikken.

Tip

Se video af tal-, bogstav- og hjertekager herunder.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.