ODENSE Overtræk Lys RA/MB - 1 x 2,5 kg

103074

5709521048878

Kollistørrelse: 1 x 2,5 kg

ODENSE Overtræk Lys er vekaoknapper med en mild smag af kakao. ODENSE Overtræk er nem at arbejde med og giver ikke misfarvninger. Du sikrer dig en flot overflade og et sprødt chokoladelignende knæk, hver gang, uden den svære temperering. Kan smeltes igen og igen. Undgå spild, gem dine rester af overtræk og genbrug til enhver tid.

Rainforest Alliance-certificeret kakao.

Energi
2331 kJ
557 kcal
Fedt
35 g
- heraf mættede fedtsyrer
32 g
Kulhydrat
57 g
- heraf sukkerarter
57 g
Protein
3,6 g
Salt
0,2 g

Overtræksknapperne smeltes forsigtigt, fx over vandbad eller i mikroovn. Lys overtræk kan anvendes op til 40 °C, og tåler en meget robust behandling.

Brug ODENSE Overtræk til: Pynt på kager, fx snirkler og dekorationer, påskeæg, flødeboller, konfektstykker, dyp af kransekagebunde og samling af kransekagetoppe samt kransekagehorn.

Sukker, vegetabilsk fedtstof (helt hærdet palmekerne), sød vallepulver (mælk), fedtfattig kakao, skummetmælkspulver, emulgator (E492 (veg.), E322 (veg.)), naturlig vaniljearoma.

Mælk. 

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.