Mazarin med pistacie
Ingredienser
- 540 g Linsedej
Pistacie-mazarinmasse
- 400 g Mazarinmasse 1 (til pistacie-mazarinmasse)
- 50 g Pistaciepasta
- 570 g Mazarinmasse 1 (til ovenpå)
Topping
- 200 g Glasur (tilsmagt med pistaciepasta)
- 30 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Linsedej rullet ned på 2,5 mm udstikkes med rund, glat udstikker Ø 8 cm og mazarinformene fores med dejen.
Pistacie-mazarinmasse fordeles på linsebunden i formene og mazarinmasse sprøjtes ovenpå. Bages ved 180°C i 18-20 min.
Straks efter afbagning, strøs sukker over kagerne og de vendes med bunden op på bagepladen, til de er afkølet.
Pynt med glasur smagt til med pistaciepasta og dekorer med mørk overtræk som foto.
Tip
Mazarinen kan også bages med smør-linsedej og smør-mazarin.