ODENSE Logo professionel

Påskelam

Små søde påskelam bestående af en sprød mørdej, en lækker mazarinmasse og en syrlig lemoncurd. Tærterne kan også pyntes til andre anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 45 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 45 stk.:

Sådan gør du

Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet.

Chokoladehoveder:
Smelt overtræk. Sprøjt hovederne i mørk overtræk og øjne/næse af hvid overtræk.

Samling:
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og fyld 18 g mazarinmasse. Bag de små tærter ved 200°C grader i ca. 18 min.

Fyld de afkølede tærter med 18 g lemoncurd og frys. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.

Pynt tærterne med marengsdutter sprøjtet med ODENSE Stjernetyl 10 mm og chokoladehoveder.

Tip

Holdbarhed 1 døgn med marengs på.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.