Marengstærte med rabarber
Her finder du opskriften på vores Marengstærte med rabarber. Tærten er fyldt med den skønne IGOS Fruit Filling Rabarber, og pyntet med lækker marengs og hjerter af ODENSE Overtræk.
Ingredienser
- 900 g Mørdej med vanilje
- 810 g Mazarinmasse 1
- 900 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg
Marengs og små hjerter
- 300 g Sukker
- 120 g Vand
- 120 g Past. æggehvider
- 250 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og 18 g mazarinmasse fyldes i. Bag de små tærter ved 200°C i ca. 18 min.
Fyld de afkølede tærter med 20 g frugtfyldning rabarber. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.
Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet. Tilsæt rød farve.
Hjerter:
Smelt overtræk. Farv det lyserødt og sprøjt små og store hjerter.
Pynt tærterne med marengs og hjerter.
Tip
Holdbarhed 1 døgn med marengs på.