ODENSE Logo professionel

Marengstærte med rabarber

Her finder du opskriften på vores Marengstærte med rabarber. Tærten er fyldt med den skønne IGOS Fruit Filling Rabarber, og pyntet med lækker marengs og hjerter af ODENSE Overtræk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 45 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 45 stk.:

Sådan gør du

Foer en lille tærteform Ø7 cm med 20 g mørdej og 18 g mazarinmasse fyldes i. Bag de små tærter ved 200°C i ca. 18 min.

Fyld de afkølede tærter med 20 g frugtfyldning rabarber. Kan med fordel opbevares på frost indtil pyntning.

Marengs:
Kog en sukkerlage af sukker og vand. Sukkeret skal være helt opløst. Pisk den varme sukkerlage i æggehviderne, og pisk til marengsen er helt afkølet. Tilsæt rød farve.

Hjerter:
Smelt overtræk. Farv det lyserødt og sprøjt små og store hjerter.

Pynt tærterne med marengs og hjerter.

Tip

Holdbarhed 1 døgn med marengs på.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.