ODENSE Logo professionel

Makronsnitte med frugtfyldning

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

40 stk. - 1 plade

Sådan gør du

Grundopskrift færdig creme (505 g):
Sukker og mælk koges op. Æggeblommer, majsstivelse og korn fra vaniljestangen røres sammen og tilsættes den kogende mælk. Cremen koges 1 min. under stadig omrøring. Cremen sættes på køl, dækket med film i min. 4 timer. 
Kagecremen kan opbevares på køl op til 4 dage.

Grundopskrift makronmasse (1250 g):
Rør marcipan og sukker sammen, og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. 

Grundopskrift butterdej (915 g):
Rul butterdej ud til 3 mm, som til alm. makronsnitte med kanter på de 5 baner. 
Prik bundene og forbag ved 200°C grader i 25 min.

Sprøjt creme i en stribe på midten af hver bane og to striber frugtfyldning, på hver side af cremen. Sprøjt makronmassen over fyldet og pynt med mandelflager.
Bages ved 210°C grader i ca. 22 min.

Efter afkøling skæres hver bane i 8 snitter.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.