ODENSE Logo professionel

Bar' Mandler

Lækre snackbarer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 105 g:
   g
Opskrift er beregnet til 105 g:

Sådan gør du

Marcipan cookiemasse
Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Det hele blandes godt sammen.

Samling
Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180°C. i 35-40 min. Når bunden er bagt sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i 3 x 8 cm. barer, som pyntes af med chokolade, mørk trøffel og mandler vendt i ODENSE Bronze Støv.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.