Bar' Mandler
Lækre snackbarer
Ingredienser
- 1100 g Mørdej
Marcipan cookiemasse
- 770 g ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg
- 1000 g Sukker
- 860 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 685 g Past. æggehvider
- 50 g Bagepulver
- 17 g Vaniljesukker
Pynt
- 525 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- ODENSE Bronze Støv - 5 g
Sådan gør du
Marcipan cookiemasse
Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Det hele blandes godt sammen.
Samling
Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180°C. i 35-40 min. Når bunden er bagt sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i 3 x 8 cm. barer, som pyntes af med chokolade, mørk trøffel og mandler vendt i ODENSE Bronze Støv.