ODENSE Logo professionel

Tapas Kokosmakroner

Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.

Sværhedsgrad 2 Nem opskrift på kokosmasse. Bages i kantplade og kan derfor produceres i store mængder. Afpyntningen kan varieres efter kreativitet og ønsket sværhedsgrad.

 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 266 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 266 stk.:

Sådan gør du

Rør ODENSE Bitter 00 med sukker, til det er klumpfrit.
Tilsæt creme og kokos.

Fordel massen i en fedtsprayet kantplade med bagepapir. Læg et stykke bagepapir på toppen og rul overfladen jævn med en rullepind.
Bag ved 1800 C i ca. 35 min. og afkøl kagen.

Skær kager på 3x3 cm og pynt med ODENSE Chokoladetrøffel, og evt. hakkede pistacienødder og ODENSE Chokoladepynt.

Tip

Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.