Tapas Kokosmakroner
Tapaskager er en enkel og elegant dessert-/kageløsning, hvor små kager i tapas-størrelse giver et varieret udvalg af søde smage. Kagerne er perfekte til kaffe og dessert og giver dine kunder/gæster mulighed for at prøve forskellige smage på én gang.
Sværhedsgrad 2 – Nem opskrift på kokosmasse. Bages i kantplade og kan derfor produceres i store mængder. Afpyntningen kan varieres efter kreativitet og ønsket sværhedsgrad.
Ingredienser
- 1500 g ODENSE Bitter 00 - 5 kg
- 1500 g Sukker
- 1500 g Vaniljecreme
- 1500 g Kokos
- 1500 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
Sådan gør du
Rør ODENSE Bitter 00 med sukker, til det er klumpfrit.
Tilsæt creme og kokos.
Fordel massen i en fedtsprayet kantplade med bagepapir. Læg et stykke bagepapir på toppen og rul overfladen jævn med en rullepind.
Bag ved 1800 C i ca. 35 min. og afkøl kagen.
Skær kager på 3x3 cm og pynt med ODENSE Chokoladetrøffel, og evt. hakkede pistacienødder og ODENSE Chokoladepynt.
Tip
Få mere inspiration, opskrifter og idéer til, hvordan tapaskager kan berige dit kagesortiment. Hent vores Tapaskage folder her👍