ODENSE Logo professionel

Kransekager i mange former pyntet med ODENSE Overtræk

Kransekager kan laves i mange former, kun fantasien sætter grænser. Dekorer og pynt dem med ODENSE Overtræksknapper i mørk, lys og hvid, samt ODENSE Trøffel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

Bland marcipan og sukker, og tilsæt æggehviderne lidt ad gange. Fordel massen mellem to stykker bagepapir og rul ned til en tykkelse på 15 mm. Læg på en bageplade og sæt på frost, gerne natten over.

Brug en udstikker, til at stikke små kager ud af den frosne kransekage. Alle former og størrelser kan bruges. Flyt kagen over på en bageplade med bagepapir og bag ved 210°C i ca. 10-12 min. Afkøl kagerne og opbevar dem gerne på frost.

Smelt overtræksknapperne i mikroovnen eller forsigtigt over vandbad, og dyp bunden af kransekagerne heri.

Brug resten af de smeltede overtræksknapper, til at lave pynt til kagerne. Lav fx simple streger med en sprøjtepose, som skæres til i rette størrelser, når de har sat sig eller mønter i forskellige størrelser.

Pynt kransekagerne med dutter af ODENSE Trøffel chokolade, nougat eller karamel, friske bær, spiselige blomster, macarons og den hjemmelavede pynt.

Se i videoen herunder hvordan du laver de fine tynde "pyntestrå" med ODENSE Overtræk.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.