ODENSE Logo professionel

Julekonfekt Hvid Pistacie

INGEN JUL UDEN HJEMMELAVET KONFEKT

Gør juletiden ekstra speciel med uimodståelige konfektstykker fra Odense Marcipan. Præsenter konfekten smukt på disken eller i montren hele julemåneden og frist dine kunder med små, delikate smagsprøver. Pak den hjemmelavede konfekt i elegante æsker eller cellofanposer og lad dine kunder tage lidt af julens magi med hjem.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 300 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 300 stk.:

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ned på 5 mm og læg den i en kantplade med bagepapir.
  2. Rist græskarkerner ved 160 grader i ca. 15 min.
  3. Smelt 375 g hvid chokolade sammen med Yuzu chokolade og overtræksknapper.
  4. Bland græskarkerner og pistacienødder i chokoladen.
  5. Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
  6. Sæt på køl indtil den er fast.
  7. Tag den ud fra køl og vend den ud af kantpladen.
  8. Temperer 425 g hvid chokolade og smør det over marcipanbunden.
  9. Skær ud i ønsket størrelse, fx 3 x 3 cm.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.