Julekonfekt Hvid Pistacie
INGEN JUL UDEN HJEMMELAVET KONFEKT
Gør juletiden ekstra speciel med uimodståelige konfektstykker fra Odense Marcipan. Præsenter konfekten smukt på disken eller i montren hele julemåneden og frist dine kunder med små, delikate smagsprøver. Pak den hjemmelavede konfekt i elegante æsker eller cellofanposer og lad dine kunder tage lidt af julens magi med hjem.
Ingredienser
- 1900 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg eller
- 425 g Græskarkerner
- 375 g Hvid chokolade
- 375 g Yuzu chokolade
- 750 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 400 g Pistacienødder hakkede 2-4 mm
- 425 g Hvid chokolade
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm og læg den i en kantplade med bagepapir.
- Rist græskarkerner ved 160 grader i ca. 15 min.
- Smelt 375 g hvid chokolade sammen med Yuzu chokolade og overtræksknapper.
- Bland græskarkerner og pistacienødder i chokoladen.
- Hæld massen over marcipanen og smør den jævnt ud.
- Sæt på køl indtil den er fast.
- Tag den ud fra køl og vend den ud af kantpladen.
- Temperer 425 g hvid chokolade og smør det over marcipanbunden.
- Skær ud i ønsket størrelse, fx 3 x 3 cm.