ODENSE Logo professionel

Dessertglas m. æble og marcipancrumble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

Fordel 80 g IGOS Fruit Filling Æble, 30 g chokolademousse og 20 g marcipancrumble i lag i glassene.

Pynt glassene efter fri fantasi eller frys dem, og pynt inden de kommer i salgsdisken.

Tip

Anden frugtfyldning eller kompot kan også anvendes.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.