Guides til råvarer, bagning samt tips og tricks fra konditoren...
ODENSE Mandelråmasse Valencia - vi guider dig her
Marcipanæg med Mandelråmasse Valencia rullet i ODENSE Æggerulle 40 cm
Marcipanæg rullet i ODENSE Æggerulle 60 cm
Brug ODENSE Æggedypper når du skal dyppe dine marcipanæg
Marcipanblomster med Original ODENSE Marcipan
Marcipanroser med Original ODENSE Marcipan
Nemme marcipanroser med Original ODENSE Marcipan
Andre tips & tricks
Step-by-step
Den originale smag af hjemmelavet konfekt
Original ODENSE Marcipan er en klassisk dansk kvalitetsmarcipan, med et højt mandelindhold på 63%. Den rene rå marcipan er forarbejdet på store originale granitvalser, hvilket er med til at give marcipanen den helt rigtige, grove struktur og den rigtige smagsoplevelse. Original ODENSE Marcipan har mange anvendelsesmuligheder, lige fra konfekt til brug i desserter og bagværk – eller den kan spises som den er.
Fordele:
- Groft revet og ideel til konfekture
- God mandelsmag pga. højt mandelindhold på 63% mandler
Brug Original ODENSE til:
- Konfekture
- Flødebollebunde
- Desserter
- Kager
Original ODENSE Marcipan kan du få i 200 g, 400 g og 900 g.
Ren økologi
ODENSE Økologisk Marcipan indeholder 55% fintrevne og letbitre økologiske, europæiske mandler, som giver en rigtig god, ren og fin mandelsmag. ODENSE Økologisk Marcipan er en robust all-round marcipan med en fast konsistens, som gør det nemt for dig, der vælger at arbejde med økologi. ODENSE Økologisk Marcipan er en højkvalitetsløsning til dig, der driver en økologisk forretning eller bare ønsker økologiske kager i dit sortiment. Du har sikkerhed for en 100% professionel løsning både hvad angår smag og funktionalitet.
Fordele:
- 100% økologi
- Økologiske mandler fra Europa og økologisk rørsukker
- Bred og stabil anvendelse i produktionen
Brug ODENSE Økologisk Marcipan til:
- Konfekture og flødebollebunde
- Mazariner og fyldninger
- Kransekage* og andet bagværk
*(Der bør ikke tilsættes mere end 250 g sukker på 1.000 g marcipan, for at undgå at kransekagen flyder under bagning).
ODENSE Økologisk Marcipan findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning.
Marcipan uden tilsat sukker
ODENSE Marcipan uden tilsat sukker, er en grov marcipan med en let bitter smag. Marcipanen har et naturligt indhold af sukker, som stammer fra mandlerne. Marcipanen indeholder 60% mandler, er groftrevet i sin struktur og indeholder sødestof. Kan anvendes til konfekture og bagning, og er et godt alternativ til dem, der ønsker et alternativ uden tilsat sukker.
Fordele:
- God mild mandelsmag pga. højt mandelindhold på 60% mandler
- Godt alternativ til sukkerholdige marcipaner
Brug Marcipan uden tilsat sukker til:
- Konfekture
- Flødebollebunde
- Kransekage og andet bagværk
ODENSE Marcipan uden tilsat sukker findes i 1 kg rulle og 150 g forpakning.
VALENCIA - Eksklusiv marcipan med fin sødme
Mandelråmasse Valencia er en konfekturemasse, der er fremstillet af nøje udvalgte spanske Valencia mandler, med en perfekt balance mellem sødt og bittert. Mandelråmasse Valencia med 55% spanske mandler giver konfekten et rigtigt lækkert bid og en flot struktur. Så hvis du ønsker en konfekturemasse med ekstra intens smag af mandler, mere bitterhed og lidt grovere konsistens, skal du vælge Valencia.
Fordele:
- Let og naturlig bitterhed
- 55% spanske Valencia mandler
- Karakteristisk mandelsmag
- Fine smagsnuancer
- Groft revet
Brug ODENSE Mandelråmasse Valencia til:
- Konfekt
- Påskeæg
- Marcipanbrød
- Flødebollebunde
ODENSE Mandelråmasse Valencia findes i en 5 kg forpakning.