Topbanner ODENSE Mandelråmasse Valencia
Konfekturemasser

ODENSE konfekturemasser er kendetegnet ved en højere mandelandel end andre typer masser som bagemasser. Nogle konfekturemasser indeholder udelukkende mandler og andre kan være blandet med afbitrede abrikoskerner, for at opnå den ønskede smag. Konfekturemasserne har mange anvendelsesmuligheder, lige fra konfekt til brug i desserter og bagværk - eller de kan spises som de er.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.