Guides til råvarer, bagning samt tips og tricks fra konditoren...

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

ODENSE Mandelråmasse Valencia - vi guider dig her

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Marcipanæg med Mandelråmasse Valencia rullet i ODENSE Æggerulle 40 cm

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Marcipanæg rullet i ODENSE Æggerulle 60 cm

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Brug ODENSE Æggedypper når du skal dyppe dine marcipanæg

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Marcipanblomster med Original ODENSE Marcipan

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Marcipanroser med Original ODENSE Marcipan

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]

Nemme marcipanroser med Original ODENSE Marcipan

Den originale smag af hjemmelavet konfekt

Original ODENSE Marcipan er en klassisk dansk kvalitetsmarcipan, med et højt mandelindhold på 63%. Den rene rå marcipan er forarbejdet på store originale granitvalser, hvilket er med til at give marcipanen den helt rigtige, grove struktur og den rigtige smagsoplevelse. Original ODENSE Marcipan har mange anvendelsesmuligheder, lige fra konfekt til brug i desserter og bagværk – eller den kan spises som den er.

Fordele:

  • Groft revet og ideel til konfekture
  • God mandelsmag pga. højt mandelindhold på 63% mandler

Brug Original ODENSE til:

  • Konfekture
  • Flødebollebunde
  • Desserter
  • Kager

Original ODENSE Marcipan kan du få i 200 g, 400 g og 900 g.

101967 Original ODENSE Marcipan 400 G miljø
102570 ODENSE Økologisk Marcipan - 1 kg

Ren økologi

ODENSE Økologisk Marcipan indeholder 55% fintrevne og letbitre økologiske, europæiske mandler, som giver en rigtig god, ren og fin mandelsmag. ODENSE Økologisk Marcipan er en robust all-round marcipan med en fast konsistens, som gør det nemt for dig, der vælger at arbejde med økologi. ODENSE Økologisk Marcipan er en højkvalitetsløsning til dig, der driver en økologisk forretning eller bare ønsker økologiske kager i dit sortiment. Du har sikkerhed for en 100% professionel løsning både hvad angår smag og funktionalitet.

Fordele:

  • 100% økologi
  • Økologiske mandler fra Europa og økologisk rørsukker
  • Bred og stabil anvendelse i produktionen

Brug ODENSE Økologisk Marcipan til:

  • Konfekture og flødebollebunde
  • Mazariner og fyldninger
  • Kransekage* og andet bagværk

*(Der bør ikke tilsættes mere end 250 g sukker på 1.000 g marcipan, for at undgå at kransekagen flyder under bagning).

ODENSE Økologisk Marcipan findes i en 1 kg rulle og 5 kg forpakning.

Marcipan uden tilsat sukker

ODENSE Marcipan uden tilsat sukker, er en grov marcipan med en let bitter smag. Marcipanen har et naturligt indhold af sukker, som stammer fra mandlerne. Marcipanen indeholder 60% mandler, er groftrevet i sin struktur og indeholder sødestof. Kan anvendes til konfekture og bagning, og er et godt alternativ til dem, der ønsker et alternativ uden tilsat sukker.

Fordele:

  • God mild mandelsmag pga. højt mandelindhold på 60% mandler
  • Godt alternativ til sukkerholdige marcipaner

Brug Marcipan uden tilsat sukker til:

  • Konfekture
  • Flødebollebunde
  • Kransekage og andet bagværk

ODENSE Marcipan uden tilsat sukker findes i 1 kg rulle og 150 g forpakning.

103020 Marcipan Uden Tilsat Sukker
104578 ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg

VALENCIA - Eksklusiv marcipan med fin sødme

Mandelråmasse Valencia er en konfekturemasse, der er fremstillet af nøje udvalgte spanske Valencia mandler, med en perfekt balance mellem sødt og bittert. Mandelråmasse Valencia med 55% spanske mandler giver konfekten et rigtigt lækkert bid og en flot struktur. Så hvis du ønsker en konfekturemasse med ekstra intens smag af mandler, mere bitterhed og lidt grovere konsistens, skal du vælge Valencia.

Fordele:

  • Let og naturlig bitterhed
  • 55% spanske Valencia mandler
  • Karakteristisk mandelsmag
  • Fine smagsnuancer
  • Groft revet

Brug ODENSE Mandelråmasse Valencia til:

  • Konfekt
  • Påskeæg
  • Marcipanbrød
  • Flødebollebunde

ODENSE Mandelråmasse Valencia findes i en 5 kg forpakning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.