Topbanner Mandler & Nødder
Mandler & nødder

ODENSE Mandler og Nødder kan anvendes til alle former for desserter, kager, tærter, tørkager, konfekt og dekoration i det søde køkken, men er lige så velegnet i det salte køkken, som knas og struktur-giver. Helt ideelt som ristet snack, til panade og gratinering, i rugbrød, ledsager til frugt og ost, direkte i fyldige salater, morgenmüsli og aromatiske pestoer. Opbevares mandler og nødder på frost opnås længere holdbarhed.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.