Brown and Sweet med afbagt kransekage
En lækker Brown & Sweet med rester af afbagt kransekage.
Ingredienser
- 1080 g Margarine
- 1020 g Sukker
- 1080 g Past. æg
- 670 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 620 g Hvedemel
- 150 g Kakao
- 300 g Vand
- 800 g Afbagt kransekage
Topping
- 1000 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- Nødder
Sådan gør du
Alle ingredienserne kommes i kedlen, hvor der røres ved højeste hastighed i 8 min. Bemærk at alle ingredienserne skal være tempereret ved ca. 20ºC.
I den færdigrørte masse iblandes ca. 800 g afbagt kransekagespild, f.eks. endestykker eller kransekage, som ikke længere kan sælges i butikken. Kransekagen skal inden iblanding skæres i mindre stykker.
Fordeles i 2 kantplader og stryges glat.
Bages ved ca. 180ºC i ca. 35 min.
Efter afkøling dekoreres med mørk chokoladetrøffel og pynt fx nødder eller mandler.
Skæres i stykker på 4,5 x 7 cm.