ODENSE Logo professionel

Brown and Sweet med afbagt kransekage

En lækker Brown & Sweet med rester af afbagt kransekage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 144 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 144 stk.:

Sådan gør du

Alle ingredienserne kommes i kedlen, hvor der røres ved højeste hastighed i 8 min. Bemærk at alle ingredienserne skal være tempereret ved ca. 20ºC.

I den færdigrørte masse iblandes ca. 800 g afbagt kransekagespild, f.eks. endestykker eller kransekage, som ikke længere kan sælges i butikken. Kransekagen skal inden iblanding skæres i mindre stykker.

Fordeles i 2 kantplader og stryges glat.

Bages ved ca. 180ºC i ca. 35 min.

Efter afkøling dekoreres med mørk chokoladetrøffel og pynt fx nødder eller mandler.

Skæres i stykker på 4,5 x 7 cm.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.