Påsketærte med silkmousse
Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
- 6000 g Mazarin kageblanding
- 1200 g Lemoncurd
- 3000 g Silkmousse
Pynt
- 250 g ODENSE Hvid Chokolade - 200 g
- 250 g Chokoladepynt æg assorteret
Sådan gør du
Fordel 300 g mazarin kageblanding i Ø17 cm form og bag ved 175°C grader i 35 min.
Læg 2 bunde sammen med 120 g lemoncurd og fordel 300 g silkmousse på toppen.
Pynt med chokoladespåner og æggeskaller.
Tip
Kan med fordel opbevares på frost uden chokoladepynt.
Æggeskallerne kan samles med lemoncurd eller ODENSE Trøffel med orangesmag, som fyld.