ODENSE Logo professionel

Den enkle - Citrustærte med kompot og makron

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Makronmasse
Rør ODENSE Bitter 00 og sukker grundigt sammen. Tilsæt æggehvider lidt af gangen.

Samling
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø17, ca. 150 g.

200 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 100 g kompot.

200 g makronmasse sprøjtes på toppen.

Tærten pyntes med 10 g mandelflager. Bages ved 185°C i 25 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.