Den enkle - Citrustærte med kompot og makron
Ingredienser
Base
- 2700 g Mørdej
- 3600 g Mazarinmasse 1
- 1800 g Citruskompot
Makronmasse
- 1000 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 2000 g Sukker
- 600 g Past. æggehvider
Topping
- 180 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
Makronmasse
Rør ODENSE Bitter 00 og sukker grundigt sammen. Tilsæt æggehvider lidt af gangen.
Samling
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø17, ca. 150 g.
200 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 100 g kompot.
200 g makronmasse sprøjtes på toppen.
Tærten pyntes med 10 g mandelflager. Bages ved 185°C i 25 min.