Rabarber makronlinse
Ingredienser
Rabarber makronmasse
- 170 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 340 g Sukker
- 150 g Frosne Rabarber (drænet vægt)
- 35 g Hvedemel
- 90 g Past. æggehvider
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 300 g Kagecreme
- 160 g Bagte Rabarber
- 20 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
Rabarber makronmasse
Rabarber tøs op og bages i kantplade i 20 min. ved 100°C. Saften drænes godt fra rabarberstykkerne. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede rabarber røres i. Mel tilsættes og æggehvider tilsættes til sidst.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen. De bagte og drænede rabarberstykker fordeles på cremen i linserne. Makronmasse, ca. 40 g pr. stk. sprøjtes på toppen.
Pynt med mandelflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.