Påskesnitte med silkmousse
Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.
Ingredienser
- 2500 g Mazarin kageblanding
- 2000 g Silkmousse
Pynt
- 720 g Lemoncurd
- 216 g ODENSE Hvid Chokolade - 200 g
- 144 g Chokoladepynt æg assorteret (72 stk.)
Sådan gør du
Bag 2500 g mazarin kageblanding i en kantplade ved 175°C grader i 35 min.
Vend bunden ud på en bageplade med bagepapir og fordel 2000 g silkmousse på.
Frys og skær snitter på 5 x 7 cm.
Pynt med 10 g lemoncurd (se grundopskrift), æggeskal og hvide chokoladespåner.
Tip
Kan med fordel opbevares på frost uden chokoladepynt.