ODENSE Logo professionel

Påskesnitte med silkmousse

Silkmoussen er udviklet i ODENSE Fagcenter, hvor vi året rundt udvikler og forbedrer opskrifter. Silkmoussen er tilsat avokado for at få en silkeblød konsistens, men smagen minder fortsat om en klassisk hvid chokolademousse med et syrligt tvist af lime.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 72 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 72 stk.:

Sådan gør du

Bag 2500 g mazarin kageblanding i en kantplade ved 175°C grader i 35 min.

Vend bunden ud på en bageplade med bagepapir og fordel 2000 g silkmousse på. 

Frys og skær snitter på 5 x 7 cm.

Pynt med 10 g lemoncurd (se grundopskrift), æggeskal og hvide chokoladespåner.

Tip

Kan med fordel opbevares på frost uden chokoladepynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.