Lakrids makronlinse
Ingredienser
Lakrids makronmasse
- 300 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 570 g Sukker
- 60 g Hvedemel
- 50 g Lakridspulver
- 220 g Past. æggehvider
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 300 g Kagecreme
- 20 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
Lakrids makronmasse
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og lakrids tilsættes og til sidst æggehvider.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 60 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med mandelflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.