Jordbær makronlinse
Ingredienser
Jordbær makronmasse
- 170 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 340 g Sukkerhjerter
- 150 g Frosne Jordbær (drænet vægt)
- 35 g Hvedemel
- 50 g Lime (skal + saft)
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 300 g Kagecreme
- 20 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
Sådan gør du
Jordbær makronmasse
Jordbær tøs op og bages i kantplade i 5 min. ved 100°C. Saften drænes godt fra bærrene. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede jordbær røres i. Mel tilsættes og til sidst revet lime skal og saft samt æggehvider.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og ca. 35 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med mandelflager og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.