ODENSE Logo professionel

Choko makronsnitte

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Butterdej
Butterdej rulles ned på 2 mm og lægges over en bageplade. Butterdejen prikkes med en pigrulle. Butterdejen skæres til bagepladen og deles i 5 stænger i pladens længde. 10 strimler med en bredde på 2 cm skæres af den overskydende dej.

Kanten af stængerne stryges med vand og en strimmel lægges på hver side. Butterdejsstængerne bages ved 200°C i ca. 25 min.

Appelsincreme
Creme og kompot blandes sammen.

Choko-makronmasse
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og kakao røres i massen og æggehvider tilsættes til sidst.

Makronsnitter
Fordel appelsincremen på bunden af butterdejsstængerne og herefter makronmassen over cremen. Pynt med chokoladespåner og bag stængerne ved 190°C i ca. 20 min.

Når stængerne er afkølet, skæres en stang på skrå til 8 snitter i rude-form

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.