Choko makronlinse
Ingredienser
Appelsincreme
- 250 g Kagecreme
- 50 g Appelsinkompot
Kakao makronmasse
- 200 g ODENSE Bitter 00 - 1 kg
- 215 g Sukker
- 35 g Hvedemel
- 15 g Kakao
- 140 g Past. æggehvider
Makronlinser
- 400 g Linsedej
Topping
- 20 g ODENSE Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg
Sådan gør du
Appelsincreme
Creme og kompot blandes sammen.
Kakao makronmasse
Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og kakao tilsættes og til sidst æggehvider.
Makronlinser
Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.
15 g creme sprøjtes i bunden af linsen og 30 g makronmasse sprøjtes over cremen. Pynt med chokoladespåner og bag linserne ved 190°C i ca. 20 min.