ODENSE Logo professionel

Hvid brownie med peanuts og mandler

1 gastro bakke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

  1. De hvide ODENSE Overtræksknapper smeltes sammen med smørret.
  2. Flormelis, salt og æg piskes sammen. Det smeltede smør/chokolade vendes i æggemassen.
  3. Mel, bagepulver, peanuts, mandler og revet ODENSE Kranse XX (revet) vendes i massen og den fordeles i en stor bradepande - smurt eller beklædt med bagepapir.
  4. Kagen bages ved 160° C i ca. 35 min.
    Pynt evt. med sigtet flormelis.

Tip

Kagen egner sig til opbevaring på frost.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.