Hvid brownie med peanuts og mandler
1 gastro bakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:
- 195 g Smør
- 225 g ODENSE Overtræk Hvid - 1 x 2,5 kg
- 600 g Flormelis
- 5 g Salt
- 300 g Æg
- 300 g Hvedemel
- 6 g Bagepulver
- 100 g Peanuts , saltede
- ODENSE Mandelflager - 1 kg
- 375 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
Sådan gør du
- De hvide ODENSE Overtræksknapper smeltes sammen med smørret.
- Flormelis, salt og æg piskes sammen. Det smeltede smør/chokolade vendes i æggemassen.
- Mel, bagepulver, peanuts, mandler og revet ODENSE Kranse XX (revet) vendes i massen og den fordeles i en stor bradepande - smurt eller beklædt med bagepapir.
- Kagen bages ved 160° C i ca. 35 min.
Pynt evt. med sigtet flormelis.
Tip
Kagen egner sig til opbevaring på frost.